Despre noi - Visuel

Uneori și o mică scânteie pune lucrurile în mișcare, iar Visuel s-a născut dintr-o scânteie la fel de mică, dar cu o dorință extrem de mare în spate.

Am pornit la drum cu aspirația de a-ți aduce produse cosmetice profesionale mai aproape pentru că fiecare persoană, femeie sau bărbat, merită să își creeze obiceiuri frumoase și să se simtă perfect în pielea sa!

Cum facem acest lucru?
Prin magazinul online care îți stă la dispoziție sub forma unei platforme cu produse profesionale de calitate superioară de la producători recunoscuți în întreaga Europă, cu cele mai noi informații din domeniul beauty și cu sfaturi utile pentru tine și frumusețea ta.

Produsele noastre îi vizează deopotrivă pe:

  • profesioniștii din domeniu: stiliști, coafeze, cosmeticiene, maseuze, make-up artiști;

  • doamnele și domnii care au grijă de imaginea lor;

Iubim oamenii puternici, independenți, siguri pe ei și preocupați de felul în care arată, iar prin împreună construim obiceiuri frumoase.

Iată de ce am construit platforma Visuel care cuprinde:

  • tutoriale

  • interviuri unde afli noutățile din domeniul beauty

  • evenimente fashion

  • personalități,

  • tendințe în Europa

  • și nu numai.

Lucrăm cu cei mai buni producători din Europa:
– Roial, Labor Pro, Emmeci Cosmetici, Biemme, Panasonic, Tondeo, Upgrade.

La Visuel poți să comanzi de acasă produsele pe care le dorești, fără drumuri și complicații inutile.

Cu Visuel îți creezi obiceiuri frumoase!

 

Logo producător Ro.Ial Italia
Roial

Ro.ial este producătorul italian care îți pune la dispoziție produse de unică folosunță de 5 stele. Este un lider incontestabil pe piața din Europa la articole de unică folosință și aparatură profesională utilizate în saloane de coafură și cabinete cosmetice.

Vezi produse

Logo producător Labor Pro
Labor Pro

Labor Pro are o activitate de peste 40 de ani și oferă game diversificate de articole profesionale pentru saloane de coafură și cabinete cosmetice. Produsele comercializate de Labor au un design exclusiv și sunt foarte apreciate în piață pentru calitatea lor.

Vezi produse

Logo producător Biemme
Biemme

Cel mai cunoscut producător din Republica San Marino de încălzitoare profesionale de ceară pentru epilat. Produsele sunt calitatea I, reușind ani la rând să obțină titlul de leader în Europa, fiind utilizate în saloane de beauty și centre spa.

Vezi produse