Povestea sprâncenelor doamnei Simona

Imagine articol blog Visuel despre sprâncene și cosmeticiene

 

Cu Visuel m-am împrietenit încă de la prima întâlnire și am decis să le fiu alături cu ceea ce știu eu să fac cel mai bine: scrisul.

Cu voia ta, cea (cel) care citești acest articol, permite-mi să fac o scurtă paranteză în care să fac o prezentare: recent, m-am alăturat unui eveniment la care echipa Visuel era partener, am cunoscut o mulțime de oameni interesanți. Printre aceștia se număra și o doamnă, care întâmplător, a povestit și o experiență pe care aceasta a avut-o cu o profesionistă din domeniul beauty. 

Citește mai departe

Impresiile Visuel de la Cosmoprof Bologna 2017

Banner târg cosmetice profesionale Cosmoprof - Bologna, Italia, 2017

Unele vizite pe care le facem în Italia sunt punctuale, avem întâlniri cu diverși colaboratori, altele însă ne surprind și ne dezvăluie mereu alte motive de bucurie că activăm în domeniul beauty, un domeniu atât de vast și plin de surprize.

În perioada 17-20 martie, am luat avionul spre Italia și am participat cu o doză mare de curiozitate la cel mai mare târg de beauty din Europa, Cosmoprof Bologna 2017. Nu este primul an în care luăm parte la acest târg, dar este cu siguranță unul care ne-a surprins din mai multe puncte de vedere.

Citește mai departe

Conferința THE WOMAN prin ochii Visuel

Acum două săptămâni am luat parte la cea mai mare conferință de leadership din Europa de Est: The Woman. A fost un eveniment întins pe două zile, prilej prin care mai bine de 500 de femei și-au dat întâlnire la Cluj și au discutat despre cea mai arzătoare problemă a zilelor noastre: educația. Am fost și noi prezente la eveniment și cele două zile ne-au adus inspirație, idei și noi modele de viață, atât din punct de vedere profesional, dar și personal.

Citește mai departe

Ionii negativi sau „vitamina aerului”

În fiecare an așteptăm cu nerăbdare concediile, fie că ne îndreptăm atenția spre mare sau spre munte. Câteva zile petrecute în natură ne deconectează de stres, grijile cotidiene, muncă, dar ne și încarcă cu o stare de bine pe care nu ne-o putem explica mereu. Cercetătorii au descoperit însă „vinovații” pentru această euforie a corpului și a minții: IONII NEGATIVI.

Citește mai departe

Cum să-ți alegi placa de păr ideală?

Când o femeie se simte FRUMOASĂ are încredere în forțele proprii, iar când acest lucru se întâmplă, nimic n-o mai poate opri.

Părul, o componentă importantă din look-ul unei femei are nevoie de atenție, grijă și răsfăț. Poate fiecare nevoie te-a dus cu gândul în diferite părți, grija spre măști de hidratare, răsfățul spre un salon de înfrumusețare.

Citește mai departe