Ionii negativi sau „vitamina aerului”

În fiecare an așteptăm cu nerăbdare concediile, fie că ne îndreptăm atenția spre mare sau spre munte. Câteva zile petrecute în natură ne deconectează de stres, grijile cotidiene, muncă, dar ne și încarcă cu o stare de bine pe care nu ne-o putem explica mereu. Cercetătorii au descoperit însă „vinovații” pentru această euforie a corpului și a minții: IONII NEGATIVI.

Citește mai departe

Cum să-ți alegi placa de păr ideală?

Când o femeie se simte FRUMOASĂ are încredere în forțele proprii, iar când acest lucru se întâmplă, nimic n-o mai poate opri.

Părul, o componentă importantă din look-ul unei femei are nevoie de atenție, grijă și răsfăț. Poate fiecare nevoie te-a dus cu gândul în diferite părți, grija spre măști de hidratare, răsfățul spre un salon de înfrumusețare.

Citește mai departe

Câtă atenție acordă cosmeticiana ta igienei?

De puține ori avem suficient timp pe care să-l dedicăm unei zile de răsfăț chiar în intimitatea casei noastre, așa că alegem să ne lăsăm pe mâna specialiștilor din saloanele de înfrumusețare. Timpul pe care îl investim în procedeele cosmetice se reduce, dar cât de atentă ai fost la grija pe care cosmeticiana ta o acordă igienei?

Citește mai departe

Epilează-te acasă în mod profesionist

Cu cât produsele pe care le folosești sunt de o calitate mai ridicată, cu atât pielea ta va reacționa mai bine la procedeul la care este supusă și sănătatea ta va fi mai sporită. Dar de ce să te epilezi acasă, de ce să alegi să-ți bați capul cu acest procedeu? Răspunsurile sunt simple și le poți găsi în articolul de pe blog.

Citește mai departe